Venhorst Kermis is al heel veel jaren een begrip…..de gezelligste en de gemoedelijkste kermis van de regio.

Achter het cafe van Plein 31 staat een grote feesttent. Waar op vrijdag verschillende DJ`s komen draaien. OP zaterdag een vette band staat te spelen die de tent laat knallen. Op zondag middag en maandag middag nog een matinee is, met een dj en een bekende Nederlandse zanger(s) die de tent op zijn kop zet.  Op zondag en maandag avond weer een vette band staat die confetti en CO2 door de tent blazen en de boel aan het feesten krijgen.

Daarnaast is er elke avond na de tent een afterparty in het cafe om nog even lekker los te gaan.

Voor het cafe van plein 31 staat een groot overdekt terras(Tent), waar elke avond een DJ staat de draaien.

Op Dinsdag is de afsluiter van de kermis, Badjas dinsdag. Een klein mini festival met gezellige muziek, lounce hoek…gezellige mensen verkleed in hun badjas…..

Nieuwsgierig geworden……kom gewoon eens kijken en oordeel zelf!!!!!

Vrijdag 10 Augustus

Sjieke Bazen

éém missie één taak wij zullen gegarandeerd een blijvende herinnering bij je achterlaten!
drie muzikale krachten komen samen en zijn er klaar voor menig club en festival compleet af te breken!!

Lanterfantje

Sjieke Bazen
Twee gasten. Twee draaitafels. Een mengtafel. En een microfoon. Meer is het niet, maar het dak gaat eraf met een supervetgave show van hits, feestplaten en dance. Oh,we houden wel van humor

Fabulous 90’s

Het fabulous 90’s dj team neemt je graag mee terug in de tijd naar de happy 90’s sferen. Been there, heard that, maar we gaan verder! Compleet in stijl worden onze shows interactief aangekleed.

Zaterdag 11 Augustus

Coverband SPOT!

SPOT! LICHT UIT, SPOT! AAN. SPOT! is aan, dát is een absolute zekerheid. SPOT! is dé band van nu. Vol beweging, energiek, muzikaal topniveau, uitgekiende show mét special effects. Na het winnen van vele harten in het oosten is nu ook de rest van Nederland aan de beurt: SPOT! verovert ook jou!

Tot zaterdag!

Zondag 12 Augustus

Dries Roelvink

Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen, huwelijken, bedrijfsfeesten en evenementen in het gehele land. Of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs, Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment.

The DAREDEVILS

Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Daredevils hebben al keer keer op grote festivals laten zien dat ze er een knallend feest van maken…confetti Co2 vliegen door de tent

Maandag 13 Augustus

Dikdakkers

Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de D!kdakkers. De show van de D!kdakkers staat bol van vrolijke liedjes en interactie met het feestpubliek. “Het Vliegerlied”, “Hobbelpaard” en de hit “Cowboys & Indianen” zijn slechts een kleine greep uit het grote repetoire. Tijdens EK’s en WK’s voetbal treden de D!kdakkers op voor duizenden Oranjefans. Niet voor niets zijn de D!kdakkers tijdens deze evenementen de meest geboekte (oranje) feestact.

Baby Bleu

Baby Blue heeft in een razend tempo het live-circuit veroverd; van grote feesttenten tot vele festivals zoals Zwarte Cross (Megatent), Paaspop (Mainstage), FestyLand (Mainstage), 7th Sunday en Vierdaagsefeesten Nijmegen

De verfrissende show van de band werkt overal aanstekelijk; de brede en het zeer toegankelijke repertoire vliegt je in een hoog tempo om de oren. Pop, Rock ’n Roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit! Een optreden van Baby Blue is “Hip & Happening”

Disndag 14 Augustus

Sander Bekkers

The Piano men

DJ pull up Team

team

Tickets

Adres:
Sint Josephplein 31
5428GL, Venhorst

Tel: 0492-351273

info@plein31.nl

Cafetaria

Maandag:     gesloten
Dinsdag:       17:00 - 21:30
Woensdag:   17:00 - 20:30
Donderdag:  17:00 - 22:00
Vrijdag:          17:00 - 22:00
Zaterdag:      16:00 - 21:30
Zondag:         13:00 - 21:30

De Kroeg

Maandag:     gesloten
Dinsdag:       17:00 - 00:30
Woensdag:   17:00 - 20:30
Donderdag:  17:00 - 02:00
Vrijdag:          17:00 - 02:00
Zaterdag:      16:00 - 02:00
Zondag:         13:00 - 22:00

© 2018 Plein 31 - Website door: Evalco.nl